Dromen over een nieuwe tuin is de helft van het plezier. De andere helft maakt Ebema_Stone&Style waar met mooie, duurzame klinkers, tegels en afwerkingsproducten. De stap van droom naar werkelijkheid was nog nooit zo klein.

Kan je tuin een grondige facelift gebruiken? Ons beton biedt voor elke tuin een esthetische en functionele oplossing. Laat je inspireren tijdens onze Open Expo Dagen op 18 juni en 17 september in Zutendaal.

Rockstone Megategel Dark

Beton in de tuin? Het is een lokaal en natuurlijk product met veel voordelen. Geschikt om elk buitenruimte mooier, strakker en comfortabeler te maken. Een bloemlezing in 5 voordelen.

 

 

 

Functioneel, esthetisch en nu ook … veelzijdig. Met het Eco Solutions combinatieconcept ga je extra creatief met je parking, inrit, tuinpad of zelfs terras aan de slag.

Trappen en tegels

Totaalconcepten voor tuin, terras & inrit. Combineer verschillende producten in dezelfde kleur voor het perfecte totaalplaatje. Pure architecturale harmonie!

Zwevende trap

Zwevende trappen met grootformaattegels stelen de show in je tuin!

Zithoek Megategel Smooth Blue Velvet

Welke stijl past bij jou?

Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Laat je inspireren door onze realisaties. Kies je type woning en ontdek hoe anderen hun buitenruimte verbeterden met onze betonoplossingen. Spaanse villa, fermette, pastoriewoning, herenhuis in de rij, strak modern… Ideeën komen in vele stijlen.

Stone&Style kleurenkiezer

Ontdek onze kleuren

Cassaia, Rockstone, Carreau, onze Megasmooth-oplossingen voor zwembaden … Ja, zelfs onze muren en palissades: ze bieden je een breed kleurenpalet. Ontdek onze kleurenkaart. En begin al maar te dromen: in jouw favoriete tinten.