Dromen over een nieuwe tuin is de helft van het plezier. De andere helft maakt Ebema_Stone&Style waar met mooie, duurzame klinkers, tegels en afwerkingsproducten. De stap van droom naar werkelijkheid was nog nooit zo klein.

Kan je tuin een grondige facelift gebruiken? Ons totaalgamma in beton biedt voor elke tuin en woning een esthetische en functionele oplossing. Laat je inspireren tijdens de Open Expo Dagen in onze vestigingen Zutendaal en Grobbendonk. 

Waar ga je naartoe wanneer je opzoek bent naar inspiratie voor prikkelende betonelementen en creatieve vormen voor je tuin? Ken Verelst weet het alvast. De tuinarchitect zette in seizoen 1 van het VTM-programma Design Secrets koers naar Grobbendonk. Daar ligt de Ebema_Stone&Style Expo Eco en XL. 

Wij doen mee aan het nieuwe programma Design Secrets op VTM! 
Hierin worden drie Vlaamse topontwerpers gevolgd. Designers die bezig zijn met de binnen- en buitenruimtes van particuliere woonprojecten. Zij nemen de kijker mee naar knappe projecten in binnen-en buitenland, evenementen en netwerkborrels. 

Met 2023 stevig in de achteruitkijkspiegel, werpen we vol verwachting een blik op de tuintrends die 2024 voor ons in petto heeft. Ontdek samen met ons de vijf veelbelovende trends die dit jaar zullen domineren en laat je inspireren om jouw buitenomgeving te transformeren tot een sfeervol toevluchtsoord.

Functioneel, esthetisch en nu ook … veelzijdig. Met het Eco Solutions combinatieconcept ga je extra creatief met je parking, inrit, tuinpad of zelfs terras aan de slag.

Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Laat je inspireren door onze realisaties. Kies je type woning en ontdek hoe anderen hun buitenruimte verbeterden met onze betonoplossingen. Spaanse villa, fermette, pastoriewoning, herenhuis in de rij, strak modern… Ideeën komen in vele stijlen.

Cassaia, Rockstone, Carreau, onze Megasmooth-oplossingen voor zwembaden … Ja, zelfs onze muren en palissades: ze bieden je een breed kleurenpalet. Ontdek onze kleurenkaart. En begin al maar te dromen: in jouw favoriete tinten.