Dromen over een nieuwe tuin is de helft van het plezier. De andere helft maakt Ebema_Stone&Style waar met mooie, duurzame klinkers, tegels en afwerkingsproducten. De stap van droom naar werkelijkheid was nog nooit zo klein.

Rockstone Megategel Dark

5 redenen voor beton in de tuin

Beton in de tuin? Het is een lokaal en natuurlijk product met veel voordelen. Geschikt om elk buitenruimte mooier, strakker en comfortabeler te maken. Een bloemlezing in 5 voordelen.

 

 

 

Het Eco Solutions combinatie concept: creatief en duurzaam

Functioneel, esthetisch en nu ook … veelzijdig. Met het Eco Solutions combinatieconcept ga je extra creatief met je parking, inrit, tuinpad of zelfs terras aan de slag.

Trappen en tegels

Totale tuintransformatie

Totaalconcepten voor tuin, terras & inrit. Combineer verschillende producten in dezelfde kleur voor het perfecte totaalplaatje. Pure architecturale harmonie!

Zwevende trap

Deze trappen in beton laten je zweven!

Zwevende trappen met grootformaattegels stelen de show in je tuin!

Zithoek Megategel Smooth Blue Velvet

Welke stijl past bij jou?

Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Laat je inspireren door onze realisaties. Kies je type woning en ontdek hoe anderen hun buitenruimte verbeterden met onze betonoplossingen. Spaanse villa, fermette, pastoriewoning, herenhuis in de rij, strak modern… Ideeën komen in vele stijlen.

Stone&Style kleurenkiezer

Ontdek onze kleuren

Cassaia, Rockstone, Carreau, onze Megasmooth-oplossingen voor zwembaden … Ja, zelfs onze muren en palissades: ze bieden je een breed kleurenpalet. Ontdek onze kleurenkaart. En begin al maar te dromen: in jouw favoriete tinten.