Homepage

Dromen over een nieuwe tuin is de helft van het plezier. De andere helft maakt Ebema_Stone&Style waar met mooie, duurzame klinkers, tegels en afwerkingsproducten. De stap van droom naar werkelijkheid was nog nooit zo klein.

De tuin van de toekomst

Ontdek prachtige totaalprojecten waar men verschillende producten van Ebema_Stone&Style combineert, om zo een perfect afgewerkte tuin te ontwerpen. Ga voor harmonie. Op een manier die optimaal aansluit bij je persoonlijkheid. Ga voor het totaalconcept.

Het Eco Solutions combinatie concept: creatief en duurzaam

Functioneel, esthetisch en nu ook … veelzijdig. Met het Eco Solutions combinatieconcept ga je extra creatief met je parking, inrit, tuinpad of zelfs terras aan de slag.

Een nieuw tuinseizoen. Een nieuwe folder!

Editie 2020 van onze Totaalgamma folder kan je online bekijken. In deze brochure ontdek je Megategels, klinkers, Eco Solutions, trappen, muurelementen, palissades, banden … in diverse afwerkingsvormen. Van Smooth tot Rockstone, van trendy tot tijdloos. Met een brede waaier van tinten en formaten.

The Waterbench nu ook publiekslieveling

The Waterbench van Ebema en ontwerper Barbara Standaert wint nu ook de Henry van de Velde Public Gold Award. Dé publieksprijs over alle categorieën heen. Eerder won het stadsmeubel in de categorie ‘Habitat’ al een felbegeerde Henry van de Velde award.

Deze trappen in beton laten je zweven!

Zwevende trappen met grootformaattegels stelen de show in je tuin!

Zithoek Megategel Smooth Blue Velvet

Welke stijl past bij jou?

Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Laat je inspireren door onze realisaties. Kies je type woning en ontdek hoe anderen hun buitenruimte verbeterden met onze betonoplossingen. Spaanse villa, fermette, pastoriewoning, herenhuis in de rij, strak modern… Ideeën komen in vele stijlen.

Stone&Style kleurenkiezer

Ontdek onze kleuren

Cassaia, Rockstone, Carreau, onze Megasmooth-oplossingen voor zwembaden … Ja, zelfs onze muren en palissades: ze bieden je een breed kleurenpalet. Ontdek onze kleurenkaart. En begin al maar te dromen: in jouw favoriete tinten.