Homepage

Dromen over een nieuwe tuin is de helft van het plezier. De andere helft maakt Ebema_Stone&Style waar met mooie, duurzame klinkers, tegels en afwerkingsproducten. De stap van droom naar werkelijkheid was nog nooit zo klein.

Henry van de Velde Award The Waterbench Ebema

Waterbench wint Henry van de Velde Award 2020

The Waterbench van Ebema en ontwerper Barbara Standaert wint een Henry van de Velde award 2020 in de categorie ‘Habitat’. Daarmee erkent de Flanders DC-jury dit stadsmeubel met de meest prestigieuze designprijs van Vlaanderen. Iedereen kan nu al stemmen voor de Public Gold Award 2020.

Zithoek Megategel Smooth Blue Velvet

Welke stijl past bij jou?

Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Laat je inspireren door onze realisaties. Kies je type woning en ontdek hoe anderen hun buitenruimte verbeterden met onze betonoplossingen. Spaanse villa, fermette, pastoriewoning, herenhuis in de rij, strak modern… Ideeën komen in vele stijlen.

Stone&Style kleurenkiezer

Ontdek onze kleuren

Cassaia, Rockstone, Carreau, onze Megasmooth-oplossingen voor zwembaden … Ja, zelfs onze muren en palissades: ze bieden je een breed kleurenpalet. Ontdek onze kleurenkaart. En begin al maar te dromen: in jouw favoriete tinten.