Een verhoogd terras met panoramisch zicht over het groen. Een schaduwrijke loungehoek waar je je ongestoord terugtrekt met een goed boek. Een speelhoek met boomhut en zandbak voor de juniors. Een moestuintje op een hoger gelegen zonnig plekje. Verbind verschillende zones in de tuin door middel van trappen, afgebakend met keerwanden in beton of tropisch hardhout, … Niveauverschillen leveren heel wat extra buitenbeleving op.

Er zijn tal van mogelijkheden om niveauverschillen origineel af te werken:

Megatrap Smooth Cream Velvet

Trappen

Niet enkel leuk als opstapje naar je terras, maar ook om een heuveltje in het gazon te overbruggen. Je trap springt er uit, omgeven door groen. Een Megatrap in beton sluit perfect aan bij je tegels of klinkers, en is solide, stijlvol en strak. Extra voordeel: deze zijn snel en eenvoudig te plaatsen.

Cliffstone Walling Block

Muurelementen

Voor elke stijl zijn er passende muurelementen te vinden. Fan van landelijk? Ga voor de gekliefde Cliffstone. Strak en modern? De Walling Line zal zeker in de smaak vallen. Je hoeft niet te kiezen tussen een functioneel element of een blikvanger. Muurelementen kan je gebruiken om plantenvakken te omranden, als grondkering, als muurtje om zones af te bakenen, als afwerking rond een verhoogd zwembad, … Muurelementen geven een extra architecturale dimensie aan je buitenruimte. Speel met horizontale en verticale lijnen, en creëer zo een uniek statement in je tuin.

Palissade Rustico

Palissades

Je tuinpad of inrit netjes afboorden? Palissades werken elegant hoogteverschillen weg, boorden stijlvol traptredes af en houden smaakvol je klinkers in het gelid. Ze zijn bovendien makkelijk te plaatsen en perfect te combineren met andere betonoplossingen.

Megapalissadeband

Megapalissadeboordstenen

Ze werken stijlvol hoogteverschillen en traptreden af. In combinatie met Megategels ogen ze extra krachtig en robuust. Mega-Palissadeboordstenen passen perfect bij een moderne, hedendaagse woning.

L-Element

U- & L-elementen

Of je nu kiest voor U- of L-elementen: ze geven een speels en creatief accent aan je buitenruimte. Baken er je boordstenen mee af, gebruik ze als trapelement of … als zitbank of plantenbak. Van multifunctioneel gesproken!

Betinoc

Betinoc

Hoogwaardig gewapend beton, gedeeltelijk ommanteld met inox of Cortenstaal: dat zijn Betinoc Boordstenen. Deze strakke boord combineert mooi met Megategels of strakke klinkers. Ook met natuurlijke materialen zoals keitjes en kiezel zit het als gegoten. Op zoek naar een statement? Combineer deze Betinoc Boordsteen in cortenstaal uitvoering met een cortenstaal planter, ornament, of modern naambord (met huisnummer) in je voortuin.

Ontvang de laatste trends in je mailbox.

We sturen je ongeveer 4x per jaar een mail met nieuwtjes. Geen spam. Beloofd.

Ontdek meer trends