Onze Expo

220 producten om te vergelijken. 33 kleuren om uit te kiezen. Zes oppervlaktestructuren om te voelen. In onze tuinexpo van 1700 m² in Zutendaal maak je van dichtbij kennis met de toepassingen en combinatiemogelijkheden van onze uitgebreide Ebema_Stone&Style-collectie. Ontdek de plattegrondOnze Expo is elke dag te bezoeken, wanneer het jou past. Tijdens kantooruren kun je aan de receptie advies vragen.

Maak jouw afspraak! In de maand juni kun je een afspraak maken in onze Expo in Zutendaal en er met onze adviseur jouw project bespreken. Je ontvangt dan ook een kortingbon voor jouw Ebema_Stone&Style tuinproject. Bekijk de Expo-agenda en leg jouw gesprek vast!

Bezoek ook ons Objects Park in Zutendaal. Je ontdekt er een selectie van onze producten in Smooth zelfverdichtend beton: grootformaattegels, stapstenen, banken, tafels, plantenbakken, .... zowel seriewerk als maatwerk. Onze Smooth Objects zijn dé referentie voor kwalitatief meubilair in beton.

Maak een afspraak!

Maak jouw afspraak! In de maand juni kun je een afspraak maken in onze Expo in Zutendaal en er met onze adviseur jouw project bespreken. Je ontvangt dan ook een kortingbon voor jouw Ebema_Stone&Style tuinproject. Leg nu jouw gesprek vast!

Jouw gegevens
Voornaam
Naam
Jouw profiel
Jouw afspraak
Juni 2023
MA DI WO DO VR ZA ZO
29 30 31 01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 01 02
Vraag een afspraak aan
Wil je al een vraag met ons delen?
Afbeeldingen of bestanden uploaden? Dat kan!
Kies je bestand (en)
Unlimited number of files can be uploaded to this field.
64 MB limit.
Allowed types: gif, jpg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.

Openingsuren

De Expo en het Objects Park in Zutendaal zijn alle dagen doorlopend geopend en gratis te bezoeken. Er ligt een expoplan voor je klaar. Zo kun je alle producten makkelijk vinden. Alle brochures zijn beschikbaar in de Expo en kan je hier downloaden.

Expo-adviseurs Zutendaal: 
Van maart t.e.m. oktober kan je in het weekend terecht bij onze Expoadviseurs terecht voor deskundig advies. Zij staan voor je klaar van 10u tot 17u. Bezoek je onze Expo tijdens de kantooruren? Meld je dan vooraf aan bij de balie. Dit kan elke weekdag van 9u tot 17u.

Meer informatie over onze expo in Zutendaal? Neem dan contact met ons op via mail internalsales@ebema.be of via telefoon 089 61 00 11.

Opgelet: Het inspiratiepark in Grobbendonk zal vanaf 23/05 tijdelijk niet toegankelijk zijn wegens de heraanleg ervan. Houd onze pagina in het oog voor updates. Heb je toch nood aan persoonlijk advies? Maak een afspraak via salesebg@ebema.be, we ontvangen je graag op een andere, wel toegankelijke plek op onze site. 

Laad op tijdens je bezoek

Ook voor chauffeurs van elektrische wagens is er ruimte aan de Expo van Ebema in Zutendaal. Je vindt er immers een laadinfrastructuur met 24 laadpunten met een laadvermogen van 11kW en 2 laadpunten met een laadvermogen van 22kW. Deze bevinden zich zowel voor als achter het hoofdgebouw en zijn beschikbaar voor bezoekers. Je kan dus met een gerust hart de afstand naar Zutendaal afleggen. En terwijl jij geniet van een wandeling door onze Expo, kan je wagen rustig laden voor de rit terug naar huis.

Meer informatie over het Eco-Movement Netwerk.

Doe hier de virtuele tour van de Expo in Zutendaal

Onze vestigingen

Het hoofdkantoor van Ebema ligt in Zutendaal. We hebben een tweede vestiging in Rijkevorsel. In Zutendaal vind je ook een expo waar je het Ebema_Stone&Style aanbod voor tuin, terras en inrit kunt ontdekken. Klik hierboven op 'Bezoek onze expo' voor de actuele openingstijden.  

Zutendaal

Dijkstraat 3, 3690 Zutendaal


OPENINGSUREN
Kantoren

Maandag tot en met vrijdag: 8u tot 17u

Afdeling logistiek/verzending
Maandag tot en met donderdag: 7u tot 18u
Vrijdag: 7u - 17u

Expo Stone&Style en Objects Park
Doorlopend toegankelijk

Rijkevorsel

Oostmalsesteenweg 204, 2310 Rijkevorsel


OPENINGSUREN
Kantoren

Maandag tot en met vrijdag: 8u tot 17u

Afdeling logistiek/verzending
Maandag tot en met donderdag: van 7u tot 18u
Vrijdag: 7u - 17u


 

Grobbendonk

Industrieweg 14, 2280 Grobbendonk


OPENINGSUREN
Kantoren

Maandag tot en met vrijdag: 8u30 tot 17u

Afdeling logistiek/verzending
Maandag tot en met vrijdag: van 8u tot 16u

Inspiratiepark
Doorlopend toegankelijk