Onze Expo

220 producten om te vergelijken. 33 kleuren om uit te kiezen. Zes oppervlaktestructuren om te voelen. In onze expo van 1700 m² in Zutendaal maak je van dichtbij kennis met de toepassingen en combinatiemogelijkheden van onze uitgebreide Ebema_Stone&Style-collectie.

Bezoek ook ons Objects Park in Zutendaal. Je ontdekt er een selectie van onze producten in Smooth zelfverdichtend beton: grootformaattegels, stapstenen, banken, tafels, plantenbakken, .... zowel seriewerk als maatwerk. Onze Smooth Objects zijn dé referentie voor kwalitatief meubilair in beton.

Doe hier de virtuele tour van de Expo in Zutendaal

Openingsuren

De Expo en het Objects Park in Zutendaal zijn alle dagen doorlopend geopend en gratis te bezoeken. Er ligt een expoplan voor je klaar. Zo kun je alle producten makkelijk vinden. Alle brochures zijn beschikbaar in de Expo en kan je hier downloaden.

Expo-adviseurs: 
Op weekdagen (9u-16u30) kan je voor advies terecht bij onze Expo-adviseurs. 

 

Onze vestigingen

Het hoofdkantoor van Ebema ligt in Zutendaal. We hebben een tweede vestiging in Rijkevorsel. In Zutendaal vind je ook een expo waar je het Ebema_Stone&Style aanbod voor tuin, terras en inrit kunt ontdekken. Klik hierboven op 'Bezoek onze expo' voor de actuele openingstijden.  

Zutendaal

Dijkstraat 3, 3690 Zutendaal

 

OPENINGSUREN

Kantoren
Maandag tot en met vrijdag: 8u tot 17u

Afdeling logistiek/verzending
Maandag tot en met vrijdag: 7u tot 17u

Expo Stone&Style en Objects Park
Doorlopend toegankelijk

Rijkevorsel

Oostmalsesteenweg 204, 2310 Rijkevorsel

 

OPENINGSUREN

Kantoren
Maandag tot en met vrijdag: 8u tot 17u

Afdeling logistiek/verzending
Maandag tot en met vrijdag: 7u tot 17u