Onze Expo

220 producten om te vergelijken. 33 kleuren om uit te kiezen. Zes oppervlaktestructuren om te voelen. In onze tuinexpo van 1700 m² in Zutendaal maak je van dichtbij kennis met de toepassingen en combinatiemogelijkheden van onze uitgebreide Ebema_Stone&Style-collectie.

Bezoek ook ons Objects Park in Zutendaal. Je ontdekt er een selectie van onze producten in Smooth zelfverdichtend beton: grootformaattegels, stapstenen, banken, tafels, plantenbakken, .... zowel seriewerk als maatwerk. Onze Smooth Objects zijn dé referentie voor kwalitatief meubilair in beton.

Doe hier de virtuele tour van de Expo in Zutendaal

Openingsuren

De Expo en het Objects Park in Zutendaal zijn alle dagen doorlopend geopend en gratis te bezoeken. Er ligt een expoplan voor je klaar. Zo kun je alle producten makkelijk vinden. Alle brochures zijn beschikbaar in de Expo en kan je hier downloaden.

Expo-adviseurs: 
Van maart t.e.m. oktober kan je in het weekend bij onze Expoadviseurs terecht voor deskundig advies. Zij staan voor je klaar van 10u tot 17u. Bezoek je onze Expo tijdens de kantooruren? Meld je dan vooraf aan bij de balie. Dit kan elke weekdag van 9u tot 17u.

Meer informatie over onze expo? Neem dan contact met ons op via mail internalsales@ebema.be of via telefoon 089 61 00 11.

Onze vestigingen

Het hoofdkantoor van Ebema ligt in Zutendaal. We hebben een tweede vestiging in Rijkevorsel. In Zutendaal vind je ook een expo waar je het Ebema_Stone&Style aanbod voor tuin, terras en inrit kunt ontdekken. Klik hierboven op 'Bezoek onze expo' voor de actuele openingstijden.  

Zutendaal

Dijkstraat 3, 3690 Zutendaal


OPENINGSUREN
Kantoren

Maandag tot en met vrijdag: 8u tot 17u

Afdeling logistiek/verzending
Maandag tot en met donderdag: 7u tot 18u
Vrijdag: 7u - 17u

Expo Stone&Style en Objects Park
Doorlopend toegankelijk

Rijkevorsel

Oostmalsesteenweg 204, 2310 Rijkevorsel


OPENINGSUREN
Kantoren

Maandag tot en met vrijdag: 8u tot 17u

Afdeling logistiek/verzending
Maandag tot en met donderdag: van 7u tot 18u
Vrijdag: 7u - 17u


 

Grobbendonk

Industrieweg 14, 2280 Grobbendonk


OPENINGSUREN
Kantoren

Maandag tot en met vrijdag: 8u30 tot 17u

Afdeling logistiek/verzending
Maandag tot en met vrijdag: van 8u tot 16u

Inspiratiepark
Doorlopend toegankelijk