Expo's

2 Expo’s om te bezoeken. 6 oppervlaktestructuren om te voelen. 33 kleuren om uit te kiezen. 200 artikelen om te vergelijken. In onze Expo’s in Zutendaal (1700 m²) en Rijkevorsel (1200 m²) kan iedereen van dichtbij kennis maken met de toepassingen en combinatiemogelijkheden van onze uitgebreide Ebema_Stone&Style-collectie.

Doe hier de virtuele tour van de Expo in Zutendaal

Openingsuren

Beide Expo’s (in Zutendaal en in Rijkevorsel) zijn alle dagen doorlopend geopend en gratis te bezoeken. Er ligt een expoplan voor je klaar. Zo kun je alle producten makkelijk vinden. Alle brochures zijn beschikbaar in de Expo's en kan je hier downloaden. De receptie van het hoofdgebouw is momenteel gesloten.

Expo-adviseurs: 

Zutendaal: Op maandag, woensdag en vrijdag (9u-16u30) en in het weekend (10u-16u30) kan je voor advies terecht bij onze Expo-adviseurs. Graag advies op een andere dag? Neem dan contact met ons op via mail internalsales@ebema.be of via telefoon 089 61 00 11 en we bekijken samen de mogelijkheden. 

Opgelet: gedurende periodes van sneeuwval zal er geen expo-adviseur aanwezig zijn.

Rijkevorsel: Krijg je graag bijkomend advies van een Expo-adviseur? Neem dan contact met ons op via mail internalsales@ebema.be of via telefoon 089 61 00 11 om een afspraak te maken. 

 

Onze vestigingen

Het hoofdkantoor van Ebema ligt in Zutendaal. We hebben een tweede vestiging in Rijkevorsel. Op beide locaties vind je een expo waar je het Ebema_Stone&Style aanbod voor tuin, terras en inrit kunt ontdekken. Klik hierboven op 'Bezoek onze expo' voor de actuele openingstijden.  

Zutendaal

Dijkstraat 3, 3690

 

AANGEPASTE OPENINGSUREN VANWEGE COVID-19

Kantoren
Maandag tot en met vrijdag: gesloten

Telefonisch bereikbaar:
Maandag-donderdag van 8u tot 17u45
Vrijdag van 8u tot 16u45

Afdeling logistiek/verzending
Maandag tot en met vrijdag: van 7u tot 17u 

Rijkevorsel

Oostmalsesteenweg 204, 2310

 

AANGEPASTE OPENINGSUREN VANWEGE COVID-19

Kantoren
Maandag tot en met vrijdag: gesloten
Telefonisch bereikbaar: van 8u tot 17u

Afdeling logistiek/verzending
Maandag tot en met vrijdag: van 7u tot 17u