Expo's

2 expo’s om te bezoeken. 6 oppervlaktestructuren om te voelen. 33 kleuren om uit te kiezen. 200 artikelen om te vergelijken. In onze Expo’s in Zutendaal (1700 m²) en Rijkevorsel (1200 m²) kan iedereen van dichtbij kennis maken met de toepassingen en combinatiemogelijkheden van onze uitgebreide Ebema_Stone&Style-collectie.

Doe hier de virtuele tour van de Expo in Zutendaal

Openingsuren

Beide Expo’s zijn alle dagen doorlopend geopend en gratis te bezoeken. Er ligt een expoplan voor je klaar. Zo kun je alle producten makkelijk vinden. Je kunt er ook brochures en folders meenemen om nog meer inspiratie op te doen. Wil je je bezoek voorbereiden? Download dan het expoplan van Zutendaal of het expoplan van Rijkevorsel.

Wil je graag advies? Dan staan we ook voor je klaar:

Tijdens de kantooruren (van maandag tot vrijdag, tussen 8u00 en 17u00) kun je advies vragen aan de balie in Rijkevorsel en in Zutendaal. Dat is natuurlijk helemaal vrijblijvend. We leggen je graag uit hoe je het expoplan moet gebruiken, en we beantwoorden al je vragen over onze producten.

Tijdens de weekends en op feestdagen is er een adviseur aanwezig in de Expo van Zutendaal, telkens van 10u00 tot 17u00. We stellen ook altijd voldoende materiaal ter beschikking.

Tijdens het bouwverlof (van 13 juli tot en met 4 augustus) is er op weekdagen én in het weekend een expoadviseur aanwezig op de Expo in Zutendaal, van 10u00 tot 17u00.

Onze vestigingen

Het hoofdkantoor van Ebema ligt in Zutendaal. We hebben een tweede vestiging in Rijkevorsel. Op beide locaties vind je een expo waar je het Ebema_Stone&Style aanbod voor tuin, terras en inrit kunt ontdekken. Vraag advies aan onze balie tijdens de kantooruren. Of aan onze expo-adviseur in het weekend.

Zutendaal

Dijkstraat 3, 3690

 

Kantooruren
Maandag tot en met vrijdag: 8u - 17u 

Afdeling Logistiek/Verzending
Maandag tot en met vrijdag: 6u - 18u 

Rijkevorsel

Oostmalsesteenweg 204, 2310

 

Kantooruren
Maandag tot en met vrijdag: 8u30 - 17u 

Afdeling Logistiek/Verzending
Maandag tot en met donderdag: 7u - 18u 
Vrijdag: 7u - 17u