Hun slimme evenwicht laat je tuin ademen en maakt alles regenproof. Recupereer het regenwater en hergebruik het in je woning, je zwemvijver of in je tuin. Je inrit is zelfs revolutionair ecologisch. Een waterdoorlatende fundering met daarboven tegels met brede waterpasserende voegen bieden voldoende infiltratie naar de ondergrond. Gevuld met kiezel fungeren die als een uitstekende buffer voor het overdadige water. Varieer de kleuren van je kiezel in functie van de muren van je woning of andere kleuraccenten in de tuin. Kies je voor grasopvulling, dan creëer je een totaal ander effect. Voor elke smaak is er een functionele én esthetische oplossing die cachet geeft aan je woning! 

Tip
Wil je verharding aanleggen in je tuin, op je terras of oprit? Hou je dan zeker aan de wet. Voor verhardingen van meer dan 40 m² ben je in veel gemeenten verplicht om te kiezen voor waterpasserende verharding. Check voor meer info de dienst Ruimtelijke Ordening van je gemeente.


Tip
Laat regenwater niet verloren gaan. Het (kosteloze!) kalkarme en mineraalrijke water is een weldaad voor je beplanting. Vang het overtollige water op in een authentieke houten regenton of een kunststof waterreservoir met designallure. Zo heb je altijd voorraad voor droge dagen.

Ontvang de laatste trends in je mailbox.

We sturen je ongeveer 4x per jaar een mail met nieuwtjes. Geen spam. Beloofd.

Ontdek meer tips