Afscheidende burenmuren vol weelderig groen, een karaktervolle boom geplant in je verharding of trendy planters bieden de nodige beschutting en rust in een zalig microklimaat. Bovendien zijn er slimme hacks die je tuintje optisch heel wat ruimer doen lijken. Werken met niveauverschillen bijvoorbeeld. Enkele treden naar een verhoogd platform achteraan trekken je tuintje helemaal open. Bekijk meer foto's door hieronder op de pijltjes te klikken. En lees verder onder de foto's. 

Hou je kleurgebruik in een kleine stadstuin zo sober mogelijk. Diverse grijstinten gecombineerd met groen, groen, groen zorgen voor een strakke look en ruimtegevoel. Het lijkt misschien logisch om in mini-afmetingen te denken. Maar niets is minder waar. Kleine ruimtes vragen net om grote items. Installeer Megategels, durf te gaan voor planten met jumbo bladeren. Het effect is … enorm!

Denk niet in mini-afmetingen. Kleine ruimtes vragen net om grote items.

Geen tuintje ter beschikking? Bekijk je opties op het dak. Met een slim ontwerp, het nodige technische advies en duurzame materialen (zoals kunstgras) installeer je een onverwacht tof dakterras. 

Onze grootformaattegels zijn erg geschikt binnentuinen of dakterrassen. Je kunt ze plaatsen op tegeldragers, én ze geven je tuin een extra ruim gevoel. Ze zijn sterk genoeg om een zware belasting te dragen. Je hoeft dus niet bang te zijn voor barsten of breuken. De Megategel Smooth bestaat als grootformaat ook in een dikte van 4 cm. Je hoeft minder kilo's door je huis te slepen, en de creatieve mogelijkheden zijn eindeloos. De Smooth oppervlaktestructuur is trouwens ook erg onderhoudsvriendelijk.

Ontvang de laatste trends in je mailbox.

We sturen je ongeveer 4x per jaar een mail met nieuwtjes. Geen spam. Beloofd.

Ontdek meer trends