No nonsense, robuust én oerdegelijk

Voorheen bekend als de Eurodal Premium+, straalt de Eurodal Residential elegantie en gründlichtkeit uit. Dankzij zijn veelzijdige karakter past hij naadloos in verschillende ontwerpen. Hij is verkrijgbaar in 8 formaten: van 100x50 cm tot 200x200 cm. Met Griza, Antracito en Bruna heb je de keuze uit drie populaire kleuren. Kies tussen een vlakke oppervlaktestructuur of een nerfstructuur. Naast vloerplaat is de Eurodal Residential ook verkrijgbaar als boomplaat en gootplaat. Benieuwd welke uitvoering bij jouw tuinproject past? Gebruik onze digitale keuzehulp en krijg direct advies op maat. Of grasduin door onze brochure.

Eurodal Residential Boomplaat
Polyvalentie troef: de Eurodal Residential als boomplaat

Stoere outsider bij de grootformaten

Met zijn ruwe industriële look en krachtige body slaagt de Eurodal Residential erin functionaliteit en esthetiek met elkaar te verzoenen. Hij onderscheidt zich door zijn multifunctionaliteit. Als één van de weinige grootformaten is hij bestand tegen middelzware belasting en rijverkeer. Hij is ook krasbestendiger dan zijn collega’s. Dit maakt de Eurodal Residential bijzonder geschikt voor inritten. Een tip? Combineer deze vloerplaat met onze klinkers, muurelementen of palissades voor een uniek totaalconcept.

Eurodal Residential Inrit
Een echte blikvanger bij de ingang

Gemakkelijk in onderhoud

De Eurodal Residential is rechttoe rechtaan en dat vertaalt zich ook in het onderhoud. Een periodieke schoonmaakbeurt met een groen of bruin sopje volstaat om alle groenaanslag te verwijderen. Klaar is kees! In de loop der jaren zal je een lichte verkleuring zien door gebruik, zonlicht en windrichting, maar dat is typisch voor alle betonproducten. Maar dat is net wat beton zo karakteristiek en authentiek maakt.

Lid van de XL-familie

De Eurodal Residential maakt deel uit van ons uitgebreide Ebema_Stone&Style XL-gamma. Een assortiment geheel gewijd aan terrastegels en vloerplaten in beton met een lengte van meer dan 100 cm. Met diverse functies: van indrukwekkende zwembadrand en terrastegel tot tuinpad of zwevende trap. Met een industriële look-and-feel of zijdezachte afwerking. Ontdek hier ons hele XL-gamma.

Expo Grobbendonk - XL-gamma

Voel, zie en ervaar het zelf. Eurodal Residential is verkrijgbaar in verschillende maten, texturen en kleuren. Hoe kies je de juiste? Bezoek onze Expo in Grobbendonk. Deze inspiratietuin geeft je een goed en realistisch beeld van onze residentiële vloerplaten en hun mogelijkheden. Bij uitbreiding ontdek je er ons volledige Ebema_Stone&Style XL-gamma.

Expo Grobbendonk - XL-gamma

  • Ebema-Eurodal-site
  • Industrieweg 14
  • 2280 Grobbendonk 
  • +32 (0) 14 50 05 91
  • sales@eurodal.be