Megategels en klinkers in Rockstone
Megategels en klinkers in Rockstone

Naar één oppervlaktestructuur

Eén en dezelfde look doortrekken in al je buitenruimtes? Kies resoluut voor één oppervlaktestructuur. Zoals de ruwediamantpersoonlijkheid van de Rockstone of het designkarakter van de Carreau. Tegels, klinkers, trappen, boordstenen, palissadebanden,… Ze kunnen allemaal in jouw favoriete structuur. Pure harmonie, ook in de hoogte dankzij onze mooie muurelementen.

Megategels en Megatrappen
Megategel en Megatrap Carreau

Volop gaan voor Mega

Megategels. De naam zegt het. Ze zijn groot. Ideaal om ruimte, openheid en rust te creëren. Of je nu gaat voor uitgewassen, strak of zacht: je vindt altijd de juiste trap en boordstenen om dat weidse gevoel door te trekken. Zelfs zwembadranden komen in Mega. Durf gerust groots te denken. Van zwevende trappen tot strips van Megategels die zich voor je garagepoort uitstrekken. Esthetisch en functioneel.

Multiformaat Cassaia

Groot én klein

Is afwisseling jouw thema? Variatie tussen groot en klein? Met onze multiformaten maken we het mogelijk. Ideaal om speelse of strakke oppervlakken te realiseren. Ze sluiten bovendien perfect op elkaar aan. Liever je eigen puzzel bedenken? Wissel je Mega-looplijn af met een klinkerzone in dezelfde structuur en kleur. Tegels en klinkers van klein tot XXL. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Palissadeboordsteen Rockstone Dark Intense en Multiformaat Carreau Tricolore-Cendre

Variatie troef

Niets houdt je tegen om op eigen initiatief verschillende kleuren of zelfs verschillende oppervlaktestructuren te combineren met elkaar. De meeste modellen en formaten in het Stone&Style gamma bestaan immers in meerdere kleuren en afwerkingen. Door een slim mixen van deze formaten en kleuren creëer je een maatwerktuin die uniek is. Jouw droomtuin…

Grey Velvet
Alles in 1 kleur: Grey Velvet

Totaal in kleur

Totaalconcepten: ze komen in alle vormen én … kleuren. Net zoals onze producten. Je kiest uit tientallen tinten. Ideaal om een kleuraccent of één specifiek kleur als rode draad te gebruiken. Is je thema ‘contrast’? Ga voor colour blocking. Liever ‘harmonie’? Kies kleuren die bij elkaar aanleunen: de ene wat warmer dan de andere. Of opteer voor ‘toon op toon’ en varieer alleen met licht wisselende tinten. Je vindt ze allemaal in onze kleurenzoeker.

Grasslines BIg met Megategel Carreau
Eco Solutions "Grasslines BIg" in combinatie met Megategel Carreau

Droogweg Eco

Staat je inrit of parkeerplek snel onder water na een plensbui? Geen zorgen. Met onze Eco Solutions hou je de voeten droog én … behoud je jouw totaalconcept. Deze waterdoorlatende oplossingen zijn verkrijgbaar in kleuren die perfect aansluiten op de Stone&Style materialen die je gebruikt voor je terras en tuin. Tip! Wil je graag een organische overgang maken tussen de Eco Solutions en je andere bestrating? Dat kan met de Seamstone. Met de Stepstone creëer je dan weer handige loopvlakken tussen de Grasslines Big.

Megategels en beam in Smooth

Smooth als Leitmotiv

Waarom geen ‘Smooth’-thema introduceren? Deze streelzachte betonoplossingen zijn niet alleen verkrijgbaar als Megategels, L-elementen, boordstenen, zwembadranden of trapelementen. Er is ook een breed gamma aan Smooth tuinmeubilair. De Smooth Objects komen in alle vormen. Van zitelementen over patiotafels tot plantenbakken en fonteinen. Totaaldenken … Het hoeft niet te stoppen bij bestrating.

Meer informatie?

Wil je onze brochure eens doorbladeren? Let dan op het label van "totaalconcept". Deze tuinprojecten zijn mooie voorbeelden van totaalconcepten.

Bekijk onze referentieprojecten

Ben je benieuwd wat Ebema_Stone&Style nog allemaal te bieden heeft? Bekijk dan onze referentieprojecten: totaalprojecten waar we trots op zijn. 

Ontdek meer trends