1. Getooid in stijl

Weelderig of strak? Klassiek of tijdloos? Een tuin om in te leven of om naar te kijken? Veel of weinig beplanting? Prefabbeton is perfect complementair. Het zit altijd als gegoten. Met een afwerking die past bij elk type woning en tuin: Carreau, Cassaia, Rockstone, Smooth, Cliffstone, …

2. Architecturale harmonie

Je streeft naar harmonie. Een tuin die ‘klopt’. Klinkers, tegels, muurtjes, boordstenen en zelfs tuinmeubilair... Beton kan alles aan! Niveauverschillen werk je vlot weg met een uitgebreid gamma aan trappen, muurtjes, palissades ... Resultaat? Inrit, tuinpad, zwembad en vijver sluiten naadloos aan op het terras. Een totaalconcept!

3. Prijsvriendelijk

De verhouding prijs-kwaliteit? Beton komt vaak als beste keuze uit de bus. Er bestaat een mooie betonoplossing voor elk budget: van eenvoudige topkwaliteit tot de high-end Smooth-betonoplossingen die vandaag de meest grensverleggende tuinen sieren.

Plaatsing Stone&Style
Plaatsing

4. Makkelijk te plaatsen

Ons erg uitgebreide en maatvaste gamma, met steeds een grote stockvoorraad en snelle levertijden, maakt het makkelijk voor elke plaatser om de producten te vinden die hem toelaten om een kwalitatieve tuin te realiseren. De Ebema_Stone&Style plaatsingsfilms helpen je op weg.

5. Handig in onderhoud

Het onderhoud van beton is eenvoudig: gewoon keren met een borstel of afspoelen met water en het ziet er weer piekfijn uit. Voor speciale behandelingen zijn er efficiënte producten, toestellen, en gespecialiseerde firma’s op de markt. Lees ook onze onderhoudstips. Wij verwijzen hiervoor naar Terrazza MC. Maar laat gerust de natuur haar gang gaan. Dan wint het beton alleen maar aan charme.

Ontvang de laatste trends in je mailbox.

We sturen je ongeveer 4x per jaar een mail met nieuwtjes. Geen spam. Beloofd.

Ontdek meer tips