De charme van beton

Betonproducten geven karakter aan elke buitenruimte. De Smooth-collectie in het bijzonder maakt van tuin en terras een uiterst aangename plek. Het fluweelzachte oppervlak van de tegels en de objecten met hun afgeronde randen en hoeken ogen uitnodigend en garanderen een veilige en gebruiksvriendelijke omgeving. Het natuurlijke, hoogkwalitatieve materiaal wordt trouwens elk jaar mooier dankzij de pure grondstoffen en het knappe patina.

Nieuw product!

Met regelmaat voegen we een nieuw betonproduct toe aan ons gamma. Zo is er nu ook een hoektegel in Smooth-uitvoering, van een klein formaat tot een Megategel-formaat, die de hoeken van zwembadranden netjes afwerkt. Fluweelzacht tot en met de zijkant. Verstekzagen is niet meer nodig. Weer wat tijd uitgespaard!

Gemakkelijke verwerking

Hoe je Smooth-producten verwerkt? Snel en eenvoudig, dat spreekt voor zich. Op de technische fiche vind je alle details. En natuurlijk staan wij altijd klaar met raad en daad. De beams (stijlvolle betonnen banken) zijn bijvoorbeeld voorzien van uitsparingen zodat je ze vlot met een riem plaatst. De Smooth-tegels bestaan in slanke uitvoeringen tot wel 4 cm dun. Lichter en dus vlotter te plaatsen, zeker op tegeldragers. Gebruik zoveel mogelijk een  vacuümklem, voor bijvoorbeeld trappen.

Meer tips & tricks? Bekijk alvast onze filmpjes over de verwerking van Smooth betontegels en -objecten.

We brainstormen met je mee

Er is nog zoveel meer mogelijk dan wat je vindt in ons standaardgamma. Onze Ebema_CustomConcrete dienst staat in voor de ontwikkeling van creatieve betonoplossingen op maat. In elke kleur, afwerking en vorm. Net zoals het in jouw plannen past!

Graag een afspraak? Neem contact op met onze Ebema_Stone&Style accountmanagers

Ontdek meer artikels over de technische kant