Buitenruimte is schaars. Benut je woon- en tuinoppervlakte daarom maximaal. Bijvoorbeeld met de Smooth Objects van Ebema_Stone&Style: comfortabel tuinmeubilair in fluweelzacht beton. Stem ze af op je tegels, boordstenen en trappen. Zo krijg je een harmonieus totaalconcept. Puur genieten! Deze producten kunnen we ook op maat maken. Ideaal om elke centimeter van je buitenruimte optimaal in te kleden naar jouw specifieke wensen. Daarnaast kan je ook kiezen voor duurzame materialen bij het aanleggen van paden, terrassen en tuinmeubelen. Door bewust om te gaan met de inrichting van je tuin, kan je een bijdrage leveren aan een groenere en duurzamere leefomgeving.

Werken met grootformaten: de trend bestaat al langer bij binnentegels. En vandaag trek je die stijl vlotter dan ooit door naar je buitenruimtes. Met dank aan het XL-gamma van Ebema_Stone&Style. In dat assortiment vind je alleen tegels van minimaal 1 meter lang en 10 cm dik. Zoals de robuuste Eurodal Residential-vloerplaten en de verfijnde grootformaten in Smooth beton. Ideaal om je interieur te verzoenen met de inrichting van je tuin, terras of inrit.

Het gebruik van duurzame producten en materialen is actueler dan ooit. Beton wordt alsmaar duurzamer. In productie én hergebruik. En met de Eco Solutions heeft Ebema_Stone&Style nu ook een gamma dat inspeelt op de klimaatverandering. Deze tegels en klinkers laten overtollig regenwater vlot infiltreren in de bodem. De waterpasserende klinkers loodsen het water naar de ondergrond via hun brede voegen. De waterdoorlatende klinkers en tegels hebben een open poreuze betonstructuur die het water doorlaat. Beide types zijn ook een lust van het oog. Van strakke lijnen tot vrolijke hoekige vormen geven ze elke buitenruimte een aparte charme.

Moderne tuinen blijven in de mode. Denk hierbij aan strakke lijnen, donkere kleuren of grijstinten. De Megategels van Ebema_Stone&Style zijn ambassadeurs van de strakke stijl. Deze grootformaattegels schenken elke buitenruimte een gevoel van rust, ruimte en openheid. Van landelijk perceel tot compacte stadstuin. Ook je terrassen en tuinpaden ogen superstijlvol. Voor je inrit kies je best voor een minimale dikte van 8 cm. Dat garandeert een optimale stevigheid en extra draagkracht voor je auto. Klassiek, De Megategel voelt zich thuis in elke woonstijl.  

Relaxen en genieten van je buitenruimtes? Dat lukt eens zo goed wanneer je tuin, terras en andere zones je volledig tot rust brengen. Strakheid creëert rust. Maar ook de juiste kleur- en materiaalkeuzes schenken je een zengevoel. Kies bijvoorbeeld voor neutrale, rustige kleuren. Zoals wit, beige of een van de vele tinten grijs. Zorg ook voor eenheid in je materialen. Ebema_Stone&Style heeft een brede waaier aan kleuren, vormen en types van afwerking. Zo stem je al je buitenzones op elkaar af: van je tuin over je terras tot je inrit.

Je ideale tuin creëren: het is vakwerk. Net daarom vertrouwen steeds meer mensen op ervaren specialisten. Een goede tuinarchitect brengt eerst al je wensen in kaart. De tuinaannemer gaat vervolgens met de plannen aan de slag. Werk je met Ebema_Stone&Style-producten? Kies dan best voor een Ebema_Stone&Style Erkend Plaatser. Deze specialist kent de voordelen en kwaliteiten van alle Ebema_Stone&Style-producten en garandeert een correcte plaatsing. Ook voor deskundig advies over de keuze, plaatsing én het onderhoud van de Ebema_Stone&Style-producten is een Erkend Plaatser de ideale persoon.

Ontdek meer trends