Zo sluiten je inrit, tuinpad, zwembad, vijver … altijd naadloos aan op je terras. Je kiest uit een breed gamma van stijlen, texturen én kleuren. Zo vind je altijd iets naar jouw smaak. Keuze gemaakt? Combineer verschillende producten in dezelfde kleur voor het perfecte totaalplaatje. Pure architecturale harmonie!

Meer dan 650 producten, ontelbare oplossingen

Ebema_Stone&Style heeft een uitgebreid en vernieuwend gamma betonproducten die vlot te combineren zijn voor elke stijl. Dat leidt tot een elegant en harmonieus totaalconcept.

Megategels Smooth
Megategel Smooth Grey Velvet

Megategels: pure tuininspiratie

Megategels, dat zijn tegels in een groot formaat en eigentijdse vormgeving. Ze suggereren ruimte, openheid en rust. De stijlvolle tegels zijn geliefd voor eigentijdse en exclusieve projecten. Ze zijn verkrijgbaar in een uitgewassen (Rockstone), strakke (Carreau) of zelfs gegoten in fluweelzacht beton (Smooth).

Mega-Linea XXL Tricolore Cendre
Carreau Mega-Linea XXL Tricolore Cendre

Klinkers: grenzeloze mogelijkheden

Terrassen, inritten, tuinpaden … de klinkers van Ebema_Stone&Style garanderen een mooie en duurzame plaatsing. Ook hier kies je uit een brede waaier van kleuren, uitvoeringen en formaten van klinkers die perfect aansluiten bij o.a. de Megategels en andere producten in het gamma.

Trappen en Megapalissadebanden
Mega-Palissadeboordstenen Rockstone Diamond

Afwerkingsproducten: elegantie in de details

Niveauverschillen? Die werk je vlot weg met betonnen trappen, muurtjes of palissades die passen bij je terras. Zelfs boordstenen vind je in een bijpassende kleur. Ook in de details kiest Ebema_Stone&Style resoluut voor kwaliteit, elegantie en esthetiek. Zodat het totaalplaatje helemaal klopt.

Eco Solutions Aviena Circle
Eco Solutions Aviena Circle

Eco Solutions: geen wateroverlast meer

Geen plassen in de tuin, op de inrit of het terras? Minder kans op overstromingen? De Eco Solutions bundelen een breed gamma van waterdoorlatende en waterpasserende betonoplossingen. Zodat overvloedig water vlot de bodem indringt. Kies voor een opvulling met split of gras. En geef de buitenruimte zo het jaar door een groen accent.

Bekijk onze referentieprojecten

Ben je benieuwd wat Ebema_Stone&Style nog allemaal te bieden heeft? Bekijk dan onze referentieprojecten: projecten waar we trots op zijn. Landelijk, eigentijds, pastoriestijl... Dromen komen in alle stijlen.

Ontvang de laatste trends in je mailbox.

We sturen je ongeveer 4x per jaar een mail met nieuwtjes. Geen spam. Beloofd.

Ontdek meer trends