Met de Megategels heb je ontelbare mogelijkheden om de niveauverschillen in je tuin op een creatieve manier te overbruggen.


Zie je het groot, dan passen de grootformaattegels van 2x2 meter, 2x1,5 meter, 2x1 meter, 2x0,5 meter of 1,5x1,5 meter het best bij jouw visie. En met de fluweelzachte afwerking Smooth wordt jouw zwevende trap helemaal spectaculair! 


De tegels van 1x1 meter en 1x0,5 meter geven dan weer door de verschillende afwerkingen een extra "touch" aan je trap: Carreau voor een strakke look, Rockstone voor een stoere uitstraling.      

 

6 redenen om te kiezen voor een zwevende trap met Megategels

Loopgemak
De grote traptreden staan garant voor een uitzonderlijk loopgemak.
Afwerking
De afwerking van de Megategels bepaalt de look van je trap. Kies je voor Smooth, dan krijgt je trap een fluweelzachte uitstraling. Mag het wat stoerder, dan ga je voor de gewassen Rockstone Megategel. Met Carreau hou je het strak en tijdloos.
Creativiteit
Je hebt een grote vrijheid om de tegels te plaatsen omdat de “rechte lijn” zoals bij een gewone trap niet gevolgd moet worden. Laat daarom je creativiteit de vrije loop!
Grote keuze in formaten
Je kan met de megategelformaten (1x1 meter en 1x0,5 meter) aan de slag om je droomtrap te realiseren. Wil je grootser uitpakken, dan zijn onze grote tegels van 2x2 meter, 2x1,5 meter, 2x1 meter of 2x0,5 meter jouw ding!
Maatwerk mogelijk
Heb je nog iets anders in gedachte? Een gezuurde of gestraalde behandeling van de Smooth grootformaattegels, een aangepast formaat, een nieuwe kleur? Dan maken we dat graag op maat voor jou!
Complementair gamma
Een zwevende trap met Megategels past perfect bij andere producten in het Ebema_Stone&Style gamma, zoals boordstenen, pallissades, zwembadranden,… Kies dus voor een totaalconcept om je tuin een extra cachet te geven.

Meer informatie?

Zie je een zwevende trap in je tuin wel zitten? Dan vind je hier meer informatie over onze grootformaattegels en de 1x1 meter en 1x0,5 meter-Megategels.

Is een zwevende trap net iets te uitbundig voor jou? Dan vind je hier meer informatie over onze verschillende trappen. 

Wil je onze trappen en andere Ebema_Stone&Style-producten effectief voelen en in het daglicht bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze Expo in Zutendaal.

Ontvang de laatste trends in je mailbox.

We sturen je ongeveer 4x per jaar een mail met nieuwtjes. Geen spam. Beloofd.

Ontdek meer trends