Ebema en Eurodal: samen voor het ruimste aanbod bij de bouwhandel

Ebema en Eurodal zijn beiden fabrikant van hoogwaardige betonproducten voor tuinen, bedrijfsterreinen, wegen, pleinen... Voortaan bundelen we onze krachten en bieden zo het meest uitgebreide gamma op de markt. Onder de naam Ebema_Stone&Style.

Dankzij de integratie van Eurodal in de werking en het productaanbod van Ebema_Stone&Style, verruimen we ons zo al uitgebreide aanbod met betonnen vloerplaten. Vanaf nu kan je bij ons terecht voor de meest complete catalogus aan betonoplossingen voor de particuliere markt.

Nieuw: Eurodal Residential vloerplaten

Nieuw in het Ebema_Stone&Style gamma zijn de Eurodal Residential vloerplaten. Ze staan garant voor een industriële en esthetische afwerking, geproduceerd met oog voor detail. Dit betekent onze samenwerking voor jou:

Robuuste vloerplaat van (groot)formaat
Eurodal Residential vloerplaten bieden een even degelijk, industriëler alternatief voor het bestaande Smooth Ebema_Stone&Style gamma
Ruimer assortiment, extra verkoopkansen
De vloerplaten zijn perfect te combineren met de andere Ebema_ Stone&Style-producten, als extra argument in jouw verkoopgesprek
Meer klanten, meer omzet
Vanuit het Eurodal-netwerk worden bijkomende plaatsers rechtstreeks naar de bouwhandel verwezen. Dat zijn meer leads, zonder moeite
Productoverzicht

FAQ

Wat verandert er precies voor mij? 


Vanaf 10/01/2022 zullen de Eurodal Residential vloerplaten als extra product naast het huidige Ebema _Stone&Style-gamma verkocht worden in de bouwhandel. Professionele plaatsers die deze vloerplaat willen bestellen, zullen rechtstreeks naar de bouwhandel geleid worden. Dat betekent dat er meer vraag gecreëerd wordt, die rechtstreeks bij jou terechtkomt.

Wat als een plaatser die ik ken graag Eurodal vloerplaten wil leggen?

Eurodal vloerplaten mogen enkel gelegd worden door gekwalificeerde Eurodal plaatsers: zij volgden een specifieke opleiding bij Ebema die hen expert maakt in dit type vloerplaat. Als je plaatsers kent die geïnteresseerd zijn, mag je hen in contact brengen met je vertegenwoordiger. Na het afronden van de opleiding, mogen ook zij Eurodal vloerplaten plaatsen en kunnen ze beroep doen op een assistentie-legteam bij de eerste plaatsing.

Wat vragen we precies van jou? 


Je neemt Eurodal mee op in jouw gamma en gebruikt het salesmateriaal dat hiervoor ter beschikking is. Als tuinaannemers, plaatsers of potentiële klanten om uitleg vragen, kunnen ze hiervoor ook bij jou terecht. Je leest je in in het productmateriaal en neemt bij vragen contact op met je vertegenwoordiger.

 

Er is een nieuwe potentiële lead voor Eurodal Solid of Industrial vloerplaten. Wat moet ik doen? 

Wanneer je als bouwhandel een potentiële lead ontvangt voor het professionele Eurodal-gamma (Solid en Industrial vloerplaten), vragen we je om de lead door te sturen naar ons. Als de lead nog niet gekend is bij het Eurodal salesteam, zullen wij de verkoopinspanningen doen die nodig zijn om deze lead te overtuigen.

 

Mijn vraag werd nog niet beantwoord. Waar kan ik terecht? 


Geef je vraag door aan je vertegenwoordiger of mail rechtstreeks naar internalsales@ebema.be