Megategel Smooth Cream Velvet

Sterk in veelzijdigheid

Tegels, trappen, zwembadranden, boordstenen, L-elementen, poefen, banken, tafels, decoratieve elementen, bloembakken … de fluweelzachte touch van de Smooth-oplossingen neemt heel wat vormen aan. In uitvoeringen die elke buitenruimte sieren. In uniek en karaktervol maatwerk. Met gave, afgeronde randen, even zacht als het oppervlak.

Fijn om met je vingertoppen over te strelen, zalig om blootsvoets te verkennen … Smooth toont de gevoelige kant van beton. Maar vergis je niet: het Smooth-gamma is oersterk. Dit is zelfverdichtend, gegoten beton in zijn puurste vorm. Laat de regen, zon en vorst maar komen. Smooth trotseert de tijd.

Megatrap Smooth
Megatrap in Smooth Blue Velvet

Mooier met de jaren

De Smooth-oplossingen van Stone&Style bestaan uit natuurlijke grondstoffen. Fijne granulaten met temperament. Pure steenkorrels die de afwerking pit geven en na verloop van tijd nog aan persoonlijkheid winnen. Ze leven.

Hoe donkerder je kleur bij aanvang, hoe meer kleurnuances zich nog etaleren. De tijdelijke beschermlaag verweert. In combinatie met het patina – de onvermijdbare, vervagende krasjes – komt de pure schoonheid van Smooth naar voren. En ook kleine luchtbelletjes of kalkuitbloei geven het product met de jaren meer karakter, zonder de kwaliteit te beïnvloeden.

Slim bedacht

Een goede afwatering garandeert dat je terras in topconditie blijft. Daarom is de Megategel Smooth lichtjes bolvormig. Het water vloeit na een regenbui zo weg van het midden van de tegel. En wat met buitenruimtes die geen zware belasting verdragen? Geen probleem. Dan ga je voor een slanke Smooth-tegel van 4 cm dun. Sterk maar minder zwaar en makkelijker om te plaatsen. Ideaal voor dakterrassen en stadstuinen.

Beam maatwerk
Beam in vorm op maat, met ruimte voor waterelement

Maatwerk via CustomConcrete

Reikt je idee verder dan ons standaardgamma? Daag ons gerust uit. Ons CustomConcrete-team denkt graag met je mee in een traject van cocreatie. Samen brainstormen we in ons CreativeLab en ontwikkelen we de geschikte oplossing. Efficiënt, creatief en met persoonlijkheid.

Met onze fijne granulaten is zowat alles mogelijk. Elke kleurtint, afwerking en vorm. Tuinmeubilair op maat? Een blotevoetenvriendelijke zwembadomgeving? Zwevende trappen? Buitenzitbanken met indirecte verlichting? Een strakke, zelfontworpen fontein? Hedendaagse stapstenen door je vijver? We werken het voor je uit.

Ontvang de laatste trends in je mailbox.

We sturen je ongeveer 4x per jaar een mail met nieuwtjes. Geen spam. Beloofd.

Ontdek meer artikels over de technische kant