Wat mag je verwachten op onze inspiratietuin?

1. Een volledige vernieuwing van onze betonproducten in de Expo.

2. Een oppervlakte van 650 m² gevuld met eigentijdse materialen en modellen, waaronder Smooth grootformaten, Eurodal Residential vloerplaten, trappen, Objects zitelementen, en het complete waterpasserende Eco Solutions gamma.

3. In première het RoND gamma, dat met organische vormen en modulaire toepassingen inspeelt op de nieuwste trends. 

4. Een centrale locatie in België, dicht bij Antwerpen, waar je met je klanten het Ebema_Stone&Style gamma kunt verkennen.

5. Een eigentijdse tuinbeleving op een oppervlakte van 1,1 are.

6. Tuininspiratie op het terrein van onze Ebema-productiefaciliteit voor vloerplaten, wat zeker ook een bezoek waard is.

Wat mag je verder verwachten van het VIP-event?

Verwacht je aan een uniek evenement waarin we onze partners - tuinarchitecten, plaatsers en bouwhandelaren- als allereersten onze nieuwe inspiratietuin laten ervaren. We onthalen je met een welkomstwoord en de officiële openingsrituelen, en nemen je dan mee op rondleiding doorheen de Expo.

Maak je geen zorgen als je nog niet helemaal bekend bent met ons assortiment; onze Account Managers staan klaar om je bij te praten waar nodig.

Na de rondleiding nodigen we je uit voor een feestelijke receptie met heerlijke hapjes en verfrissende drankjes, waar je volop kunt netwerken. Voor wie wil is er de mogelijkheid tot een bedrijfsbezoek aan de productie-afdeling. Daarbij kun je vanop de eerste rij zien hoe de Eurodal Residential vloerplaat wordt geproduceerd.

expo

Programma

We hebben een gevarieerd programma samengesteld om aan de verwachtingen van al onze partners te voldoen, of je nu plaatser, bouwhandelaar of tuinarchitect bent.

PROGRAMMA VIP-OPENING

  • 9u00-10u00: Workshop - "Word een Expert in XL" (Exclusief voor plaatsers)
  • 9u45-10u15: Persoonlijke ontvangst 
  • 10u30: Welkomstwoord en inspiratiesessie door Ebema_Stone&Style
  • 11u00: Officiële inhuldiging van de Expo
  • 11u15-13u30: Begeleide rondleiding in de Expo, gevolgd door een receptie en lunch

PRAKTISCHE INFO

  • Datum: Zaterdag 30 september
  • Locatie: Ebema_Stone&Style Expo ECO & XL, Industrieweg 14, 2280 Grobbendonk

Schrijf je nu in via deze link

Geen probleem! Op zondag 1 oktober ben je ook zeer welkom op de feestelijke publieksopening. En vanaf maandag 2 oktober is de XL-Expo natuurlijk dagelijks vrij toegankelijk. Voor jou en je klanten!

Wil je graag een afspraak plannen op een dag die jou het beste uitkomt? Klik dan op de knop hieronder om jouw begeleid bezoek te reserveren.

Ontdek meer nieuws