Groots en ecologisch

De inspiratietuin toont de uitgebreide mogelijkheden van grootformaat Smooth-tegels en Eurodal Residential-vloerplaten uit het XL-gamma. Ook het Eco Solutions-gamma komt veelzijdig aan bod: waterdoorlatende en waterpasserende tegels en klinkers die bijdragen tot een vlotte infiltratie van regenwater in de ondergrond. Je vindt er ook een mooie selectie aan Smooth Objects-zitelementen én alle stalenrekken van het Ebema_Stone&Style-totaalgamma.  

Meer dan een showtuin

De Ebema_Stone&Style Expo Eco & XL is de ideale plek om inspiratie op te doen voor je eigen buitenomgeving. Bovendien is de Expo vlot bereikbaar op vier minuten rijden van afrit 20 (Herentals West, Grobbendonk) van de E313. Handig voor wie van Gent, Brussel of Antwerpen komt. 

Vijf blikvangers

1. XL-gamma in fluweelzacht beton: je maakt kennis met het uitgebreide aanbod aan grootformaat Smooth-tegels. Deze tegels tot 2x2 meter zijn ideaal voor wie op zoek is naar een moderne, strakke uitstraling voor een terras, zwevende trap of tuinpad. Je ontdekt de verschillende kleuren, formaten en modellen van het Smooth-gamma en ervaart hoe je ze in diverse ontwerpen kunt toepassen.  
 

2. Eurodal Residential-vloerplaten: deze krachtpatsers blinken uit in robuustheid en esthetiek. De vloerplaten hebben een formaat tot 2x2 meter en zijn geschikt voor alle buitenruimtes. Het resultaat is een strakke, industriële uitstraling voor je inrit, trappen en terras. Je vindt ze in de Expo in alle formaten en kleuren. 
 

3. Eco Solutions-gamma: deze waterpasserende en waterdoorlatende tegels en klinkers verminderen het risico op wateroverlast. Ze bevorderen bovendien ter plekke de infiltratie van hemelwater en dragen zo bij tot duurzamere buitenruimtes en een gezonde grondwatervoorraad. 
 

4. Smooth Objects-zitelementen: ook zitelementen in beton kunnen superstijlvol zijn. Dat bewijzen onze Objects in fluweelzacht Smooth beton. Ze zijn ontwikkeld met oog voor detail en bieden een esthetische meerwaarde aan elke buitenruimte. Gemaakt om de tand des tijds te doorstaan én gebruikers in vervoering te brengen. 
 

5. Ebema_Stone&Style-stalenrekken: een totaalbeeld krijgen van alle Ebema_Stone&Style producten? Wandel langs de stalenrekken: een ideale staalkaart voor het totale Stone&Style-gamma én inspiratievoer voor totaalconcepten. 

Je merkt het: de Ebema_Stone&Style Expo Eco & XL in Grobbendonk is zoveel meer dan een showtuin. Het is een ware bron van inspiratie voor iedereen die droomt van of professioneel bezig is met de tuinen van de toekomst. En dat in een sfeervol groene omgeving, centraal gelegen nabij de E313 van Antwerpen naar Hasselt. Wanneer mogen we jou verwachten? 

Een afspraak of overlegmoment boeken met een Ebema_Stone&Style-medewerker? Dat kan vlot via onze afsprakenplanner.

 

Ebema_Stone&Style Expo Eco & XL

Industrieweg 14

2280 Grobbendonk

 

+32 (0)14 50 05 91

salesebg@ebema.be