Smooth Patio Table

Deze gemoedelijke plek in een pittoresk Maasdorp in Belgisch-Limburg nodigt uit tot ontspanning. Van het weidse groen en het kabbelende beekje wat verderop tot de strakke waterpartij en het elegante terras. Beton legt hier de linken. Met een totaalconcept in Smooth dat het klassieke gebouw naar de 21ste eeuw loodst.

Smooth Megategels en Patio Table

De Smooth Megategels op het terras passen perfect bij de moderne Patio Table. Hoewel eeuwen jonger, lijken ze wel een organisch verlengstuk van het historische gebouw. Dankzij de zwembadrand in hetzelfde aangename materiaal trekt de rechthoek van verfrissend water je blik naar het frisse groen in de tuin. Zo ontstaat er een natuurlijke ‘flow’.

Sfeervolle toetsen

De betonnen beam heeft een ingebouwde ledverlichting. Dit Smooth Object in Grey Velvet doet dienst als nachtelijk baken aan het poolhouse. Op die manier ontstaat er als het ware een buitenkamer die het interieur naar het terras doortrekt en omgekeerd het buitengevoel laat binnenstromen.

In alle rust opgaan in een goed boek aan de Patio Table. Of in gezelschap nippen van een Limburgse topwijn, gerijpt op een nabijgelegen zuidflank. Dát is genieten. Dát is Smooth Living.

Ontvang de laatste trends in je mailbox.

We sturen je ongeveer 4x per jaar een mail met nieuwtjes. Geen spam. Beloofd.

Ontdek meer projecten in de kijker