Ebema en Eurodal: meer mogelijkheden voor plaatsers

Ebema en Eurodal zijn beiden fabrikant van hoogwaardige betonproducten voor tuinen, bedrijfsterreinen, wegen, pleinen... Voortaan bundelen we onze krachten en bieden zo het meest uitgebreide gamma op de markt. Onder de naam Ebema_Stone&Style.

Dankzij de integratie van Eurodal in de werking en het productaanbod van Ebema_Stone&Style, verruimen we ons zo al uitgebreide aanbod met betonnen vloerplaten. Vanaf nu kan je bij ons terecht voor de meest complete catalogus aan betonoplossingen voor de particuliere markt. De Eurodal Residential vloerplaat wordt nu geproduceerd in een hogere kwaliteit en is vanaf nu voor het eerst te koop via de bouwhandel!

Nog meer mogelijkheden in duurzame verharding

Het huidige Ebema_Stone&Style gamma wordt aangevuld met de Eurodal Residential vloerplaten. Beide merken staan garant voor degelijke en kwalitatieve betonoplossingen, die een leven lang meegaan. Dit betekent onze samenwerking voor jou:

De Premium + wordt de Eurodal Residential
De Eurodal vloerplaat Premium+ kreeg een kwalitatieve upgrade en heet nu de Eurodal Residential.
Een nieuw verdeelpunt: de bouwhandel
Alle Ebema_Stone&Style verdelers nemen vanaf nu de Eurodal Residential vloerplaat op in hun aanbod. Zij kunnen je informeren over prijzen, voorwaarden en levertijden.
Robuuste vloerplaat van (groot)formaat
Eurodal Residential vloerplaten bieden een even degelijk, industriëler alternatief voor het bestaande Smooth Ebema_Stone&Style gamma.
Ruimer assortiment, extra verkoopkansen
Help je klanten vollediger: de Eurodal Residential vloerplaten zijn perfect te combineren met de andere Ebema_Stone&Style-producten.
Meer klanten, meer omzet
Vanuit het Eurodal-netwerk worden bijkomende klanten rechtstreeks naar gekwalificeerde plaatsers verwezen. Dat zijn meer leads, zonder moeite.
Optimale ondersteuning voor, tijdens en na
We geven de beste opleidingen voor het plaatsen van alle vloerplaten uit ons Ebema_Stone&Style assortiment en assisteren je met een legploeg.
Geniet van de voordelen als Expert XL
Word Expert XL om te profiteren van extra voordelen. Neem contact op met een vertegenwoordiger voor meer informatie.
Werk mee aan betere buitenruimtes
We bundelen onze krachten voor het verbeteren van buitenruimtes. Ook jij draagt daaraan bij. En zo wordt de eindklant beter geholpen.
Eurodal tuinpad

Vraag een opleiding aan bij je vertegenwoordiger

Productoverzicht
Eurodal tuinpad

Specifieke vragen over Eurodal Residential producten?

FAQ

Wat verandert er precies voor mij?

Je krijgt vanaf nu nog makkelijker toegang tot het het volledige Ebema_Stone&Style assortiment, inclusief de nieuwe Eurodal Residential vloerplaten. We bieden de juiste opleidingen aan om gecertificeerd plaatser te worden van de diverse betonoplossingen. Bovendien ontvang je meer leads en dus meer klanten.

Wat als ik de Eurodal Residential vloerplaten voor het eerst zal plaatsen?

Nieuwe plaatsers die de opleiding volgden, kunnen beroep doen op een interventie-legteam. Dit team van experts staat voor je klaar om je assisteren bij de eerste plaatsing.

Wat vragen we precies van jou? 

Je kan ervoor kiezen om de nieuwe producten (die je nu nog niet plaatst) mee op te nemen in jouw aanbod, mits het volgen van de juiste opleiding. Als potentiële klanten om uitleg vragen, kunnen ze hiervoor bij jou terecht. Je leest je in in het productmateriaal en contacteert je vertegenwoordiger bij vragen.

 

Ik wil graag Expert XL worden. Waar kan ik terecht? 

De XL-Club is een groep van plaatsers die een gespecialiseerde opleiding volgden tot Ebema_Stone&Style erkend plaatser en daarnaast ook de Expert XL plaatsingsopleiding voltooiden. Expert XL worden heeft heel wat mooie voordelen zoals extra leads, al vragen we ook de commitment om binnen de 48u contact op te nemen met een potentiële lead. Geïnteresseerd? Contacteer je vertegenwoordiger voor meer informatie.

 

Hoe lang mogen Eurodal Residential vloerplaten gestapeld staan?

We raden aan om de Eurodal Residential vloerplaten niet lang te stapelen. We adviseren je zelfs om ze de dag zelf te verwerken.

Wordt er geplaatst vanuit de vrachtwagen?

Neen, er wordt nooit geplaatst vanuit de vrachtwagen.

Hoe wordt een boomplaat geplaatst?

Niet met vacuümklem, maar met een evenaar.

Mijn vraag werd nog niet beantwoord. Waar kan ik terecht? 

Geef je vraag door aan je vertegenwoordiger of mail rechtstreeks naar internalsales@ebema.be.