Label Erkend Plaatser Ebema_Stone&Style

Bij Ebema_Stone&Style hechten we veel belang aan een correcte plaatsing. Voor plaatsers of tuinaannemers met oog voor kwaliteit in plaatsing creëerden we het Erkend Plaatser Label.

Een kwaliteitslabel voor de particulier

De Ebema_Stone&Style Erkend Plaatsers werken met onze producten, weten hoe ze deze moeten plaatsen, volgen regelmatig onze opleidingen en staan in nauw contact met hun Ebema_Stone&Style verdeler en met onze vertegenwoordigers. Vind een Erkend Plaatser bij jou in de buurt. Meer informatie over het Erkend Plaatser label vind je lager.

Ambassadeur
De Ebema_Stone&Style Erkend Plaatser is een ambassadeur voor onze producten en diensten. Hij kent de voordelen en de kwaliteiten van deze producten en weet hoe deze correct te plaatsen.
Advies
Een particulier kan bij de Erkend Plaatser terecht voor deskundig advies bij de keuze van de Ebema_Stone&Style producten, de plaatsing en het onderhoud.
Kwaliteit
Een garantie in kwaliteit van plaatsing, klantcontact en service. Dat is wat de particulier mag verwachten van de Ebema_Stone&Style Erkend Plaatser.
Kennis en kunde
Dankzij de jaarlijkse infosessie met workshops is de Erkend Plaatser steeds op de hoogte van de nieuwste producten en technieken.
Passie voor mooie tuinen
Een tuin? Dat is 365 dagen genieten! Onze Erkend Plaatsers hebben een passie voor tuinen en zorgen ervoor dat jouw tuin net dat tikkeltje meer heeft.
Informatie
Door de bijzondere band met Ebema_Stone&Style ontvangt de Erkend Plaatser als eerste de nieuwste brochures en informatie, die hij graag deelt met zijn klanten.
Fotoreferenties
Elke Erkend Plaatser bezorgt jaarlijks 3 fotoreferenties aan Ebema_Stone&Style. We maken de selectie op basis van de kwaliteit van de plaatsing, de gebruikte materialen en/of het unieke ontwerp.
Contact met Ebema_Stone&Style
Onze vertegenwoordigers staan in nauw contact met de Ebema_Stone&Style Erkend Plaatsers in hun regio. Wordt er advies gevraagd of is er een probleem, dan helpt onze vertegenwoordiger waar hij kan.
Fotoreferentie Stone&Style
Fotoreferentie

Fotoreferenties

Heb je je tuin recent aangekleed met Ebema_Stone&Style-producten? Is jouw tuin omgetoverd tot een tuin die in de boekskes hoort? Laat het ons weten! Als we jouw project selecteren, nemen we contact met je op om een ​​professionele fotograaf te sturen. We gebruiken de gemaakte foto's van jouw tuin, inrit of terras op onze website of in onze brochures. En we bezorgen je natuurlijk ook die foto's. Vul je gegevens hier in en bezorg ons jouw foto's. We maken de selectie op basis van de kwaliteit van de plaatsing, de gebruikte materialen en/of het unieke ontwerp. Veel geluk!