Welke nieuwigheden kon je op Batibouw ontdekken?

 

  • Verticale beleving

Met een verticale zintuigmuur vol visuele prikkels. De tegels en klinkers staan verticaal tegen de muur, op ooghoogte. Je kunt ze zien, voelen en vastpakken. De zintuigmuur is nu verhuisd naar onze Expo in Zutendaal. Daar kun je de muur het hele jaar door bekijken en aanraken.

  • Muurtje

Met het muurelement Walling Line trekken we de verticale lijn door. In een robuuste Rockstone afwerking voor een schitterend resultaat. De afzonderlijke Walling Lines kun je stapelen tot een meesterlijk mooie muur.

  • Grootformaattegels

Grootformaattegels van 2 op 1 meter. In fluweelzachte Smooth afwerking. Op Batibouw lagen ze te zweven boven de vijver. Maar je kunt er allerlei creatieve kanten mee uit.

  • Nieuwe Eco Solutions

Met het Eco Solutions-gamma spelen we al enkele jaren in op de vraag naar duurzame en waterdoorlatende bestrating die functionaliteit met esthetiek verenigt. Op Batibouw toonden we de Greenstone-Seamstone combinatie. De Greenstone heeft nokken waardoor je een brede voeg krijgt. Die voegen vul je dan op met kiezel of met gras. De Seamstone past perfect op de Greenstone, maar heeft gesloten voegen voor een optimaal wandelgemak én voor het voorkomen van onkruid. We combineerden ze tot een uniek en vrolijk patroon.

  • Nieuwe natuurtinten

In het Carreau- en Cassaia-gamma lanceerde Ebema_Stone&Style twee nieuwe kleuren: Terre Cuite (baksteenrood) en Mosaïque (genuanceerde klinkers met zwarte, bruine en rode accenten). Met deze natuurtinten spelen we in op de Back-to-nature-trend. 

 

Kon je er zelf niet bij zijn? Geen nood! We maakten een collage waardoor jij helemaal ondergedompeld wordt in de sfeer op de Ebema_Stone&Style stand. Bekijk de foto’s en de video hier.

Ontdek meer nieuws