Een totaalconcept voor tuin, terras en inrit.

Beton als hoeksteen van jouw tuin

Beton profileert zich steeds meer als een hoogwaardig alternatief voor keramische tegels en natuursteen. Vooral de combinatiemogelijkheden zijn eindeloos. Betontegels zijn goed te combineren met palissades, boordstenen en trap- en wandelementen. De afwerking, kleur en oppervlaktestructuur kunnen immers volledig op elkaar worden afgestemd. Dit is een ongekend voordeel voor wie resoluut kiest voor uniformiteit en een totaalconcept in de tuin.

Ook het onderhoudsgemak en de prijsvriendelijkheid dragen hiertoe bij. Maar dit is nog maar het topje van de ijsberg. Tijdens onze Open Expo Dag leggen wij je graag uit hoe beton voor jouw tuin het verschil kan maken.

Expo Zutendaal
Krijg een realistisch beeld van beton in onze Expotuin

Expodag in een zomerse ambiance

Bezoek onze expotuin in Zutendaal op 17 september. Je hebt er de mogelijkheid om onze oplossingen te zien, te voelen en te ervaren. Je vindt er ons allround gamma, van Eco Solutions tot grootformaten.

Een dag om jouw dromen te concretiseren

Ontdek onze innovatieve oplossingen tijdens een inspirerende rondleiding door onze expotuin. Hier krijg je antwoorden op vragen als hoe kleuren eruitzien in daglicht, welke sfeer een klinker aan een totaalconcept geeft, en hoe grootformaattegels weer en vocht doorstaan. Onze accountmanagers staan klaar om je te adviseren en op de hoogte te brengen van de laatste trends, terwijl we dit jaar onze waterinclusieve Eco Solutions en strakke Eurodal Residential vloerplaten extra in de schijnwerpers zetten. Bespreek je ideeën onder het genot van een drankje en hapje met onze experts en werk samen aan het concretiseren van jouw droomproject.

Wat mag je verwachten?

Graag delen we 7 overtuigende redenen waarom je binnenkort bij ons langs zou moeten komen.

Vrij toegankelijk
Open house! Gratis inkom zonder registratie
Advies
Persoonlijk advies door onze Ebema_Stone&Style vertegenwoordigers
Documentatie
Goodiebag met brochures, gadgets en meer
Fun!
Randanimatie voor kinderen voorzien
Gezellig
Gratis drankje in onze sfeervolle Ebema zomerbar
Kortingsbon
In te ruilen bij jouw bouwhandel
Het swingt
Goede muziek dankzij de playlist in onze Zomerbar

Praktische informatie

Open Expo Dag

 

Datum

Zondag 17 september (Zutendaal)

Tijd

10u-17u

 

Adres Zutendaal
Dijkstraat 3
3690 Zutendaal

Ontdek meer nieuws